ARHAVİ ÇAY FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN
SU BUHARI HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR
1. Müdürlüğümüz tarafından 2026 yılı için 30.000 ton su buharı alım işi %20 artar/azalır opsiyonlu olarak satın alınacaktır. Söz konusu ihale, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 3’cü maddesi (g) bendi gereğince istisna kapsamında olduğundan, Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9’uncu maddesi kapsamında Açık İhale usulü ile yapılacaktır.
2. Bu işe ait ihale dokümanları, 500,00 TL bedelle Arhavi Çay Fabrikasın Müdürlüğü (Musazade Mahallesi Atatürk Bulvarı No:16-A/2 Arhavi/ARTVİN ) adresinden temin edilebilir.
3. İhaleye katılmak isteyen isteklilerin İdari ve Teknik Şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 24 Mart 2026 Salı günü saat 14.00’ e kadar Arhavi Çay Fabrikası Müdürlüğü Satınalma Komisyonu Başkanlığına elden teslim etmeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14.00’de açılacaktır.
4. İhale alternatif ve kısmı tekliflere kapalıdır.
5. Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.
6. Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3’ü oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç % 6’sı oranında kesin teminat alınır.
7. İhale 24 Mart 2026 Salı günü saat 14.00’de Arhavi Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır.
8. Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.